Tietotekniikka

Edullista tilaa pilvestä.

Tallenna kuvat,tiedostot..ym salattuun pilvipalveluun, pääset katsomaan niitä mistä vain ja millä koneella vain.

pCloud Premium

 

Microsoft.com

 

 

Turvallisuus netissä

- Turvallisuus: Tietosi, henkilökohtaiset tietosi ja viestintäsi ovat suojattu hakkereilta ja varkailta voimakkaalla salauksella. Nopein nopeus ja rajoittamaton kaistanleveys, jotta voit suoratoistaa videoita viipymättä.
- Nopeus: Nautit korkeasta tietoturvasta - riippumatta siitä, muodostatko yhteyden kotoa vai julkiseen Wi-Fi-verkkoon. henkilökohtaisia ​​tietojasi ei koskaan jaeta kenenkään kanssa.
- Tietosuoja: IP-osoitteesi ja sijaintisi ovat piilossa, joten voit surffata Internetissä nimettömällä ja luottamuksellisella tavalla - mainostajien, hakukoneiden ja viranomaisten valvonnan ulkopuolella.

TotalAV.fi

Free Download

Mitä TotalAV tarjoaa?

Virustentorjunta: miljoonat ihmiset arvostavat virussuojaustamme ympäri maailmaa. Päivittämällä päivitykset virusmääritelmiin, reaaliaikainen virustorjunta ja erinomainen virustunnistusnopeus voit olla varma, että digitaalinen tietoturvasi on hyvissä käsissä

Optimointi: Me kaikki haluamme järjestelmiemme saavuttavan täyden potentiaalinsa. Meillä on hienoja ominaisuuksia älypuhelimiin, kannettaviin tietokoneisiin ja tablet-laitteisiin laitteiden suorituskyvyn parantamiseksi

Suojattu selaus (VPN): Virtuaali yksityinen verkko (VPN) tarjoaa useita etuja, yksityisen selainistunnon varmuuskopiosta rajoitetun sisällön vapauttamiseen. Tämä hieno ominaisuus on ostettavissa ja parantaa online-tietoturvaa ja avaa uusia mahdollisuuksia internetissä

Parannettu turvallisuus: Tietoturva ei tarkoita vain virustorjuntaa. TotalAV: lla on monia suojausominaisuuksia.

 

NordVPN.fi

Protect your privacy online and access media content with no regional restrictions. Strong encryption and no-log policy with 5000+ servers in 60+ countries.

PrivateVPN.fi

Nauti parhaasta VPN-palvelusta käyttämällä PrivateVPN-palvelua!
PrivateVPN on ruotsalainen VPN-palveluntarjoaja, joka takaa korkeimman tason turvallisuuden ja yksityisyyden, vakaat yhteydet mistä päin maailmaa tahansa ja ympärivuorokautisen VPN-palvelun. Kaiken tämän tarjoamme asiakkaillemme edulliseen hintaan!

Surffaile turvallisesti. Pidä henkilötietosi salassa.

PureVPN

 

5 Year Plan 90% Duscount VPN

www.ukproxyserver.co.uk