Ruoka ja Juoma

Pizza-Online.fi

Tiesitkö, että Pizza.online.fi -palvelulla saat kotiin melkein mitä ruokaa tahansa?

Ruokaboksi

Ruokaboksi toimittaa arki-iltojen helpot reseptit ja laadukkaat raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksin avulla syöt vaivatta monipuolista ja terveellistä ruokaa. Samalla käytät kauppareissuihin ja suunnitteluun tarvittavan ajan johonkin mieluisampaan.

Wolt

Wolt on suomalainen vuonna 2014 perustettu teknologiayritys, joka välittää ravintolaruokaa omalla verkkoalustallaan 23 maassa ja yli 100 kaupungissa. Suomessa Wolt toimii tällä hetkellä 23 kaupungissa. Woltin mobiilisovelluksella tai verkkosivuilla asiakkaat voivat tilata ruokaa alustan kumppaniravintoloista ja joko noutaa ruoan itse tai saada sen kotiinkuljetettuna.  

Luontaistukku.fi

Luontaistukku on suomalainen lisäravinteiden, vitamiinien ja superfoodien verkkokauppa. Tekemisen meiningistä kertoo se, että tilauksissamme ei ole toimistuskuluja laisinkaan.

Luontaistukku on kuitenkin paljon enemmän kuin verkkokauppa. Luontaistukku on suomalainen avainlippuyritys, joka valmistaa itse omalla tehtaallaan Suomen laajinta kotimaista ravintolisätuotesarjaa - parhaista raaka-aineista ja ilman lisäaineita.